Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om tystnad


Naken tystnad

Dikt av Julia Engström

Tystnaden är vaken.
Hudlös och naken.

Alla sinnen är på spänn.
Släpp loss o känn.

Tystnaden ber om ursäkt.
Det finns ingen skyddande dräkt.

Det är inte så farligt när det är tyst.
Det kanske är då du blir kysst.

Andas in tystnaden o njut av den.
Vem vet vad som händer sen?




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-14 09:33



Bookmark and Share


    Påfågel
Tystnad är underskattad inte minst när människor är i grupp.
2023-03-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP