Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Ljusår härifrån

Himlens alla stjärnor
ser oss ikväll

Blinkar och vinkar
ljusår härifrån

Som om de ville säga
Var inte rädd!
Du därnere
med ditt ansikte
mot stjärnehimlen vänt

Som syns undra
vad som nu ska ske
och vad som redan hänt




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 69 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 08:41



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Fint om den fantastiska stjärnhimmelen som fyller oss med undran, vad kommer allt i från, kommer osökt tänka på Nils Ferlins dikt.
Det sägs att en stjärna skall falla var gång en människa dör.
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP