Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Pojken med röda mössan

Varje dag hon gick förbi
satt han där med bister min

Pojken som på trappen
slagit sig ner

Med röda mössan
dragen ner över pannan sin

Utanför sin egen port
satt pojken där var dag
och undra samma sak

Vad det var
han egentligen gjort

Utan att finna något svar

Var det han som varit dum
Eller var det kanske dom?

Någon borde kanske
tänka om

Inget verkar som det ska
tänkte pojken trött

och bannade den dagen
då morsan honom fött






Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-21 10:40



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Somliga dagar är bara fel som man kunde vara utan
2023-03-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP