Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skrik aldrig högre än tystnaden

jag står mitt i stormens öga
faller gränslöst ned
mot ett ingenting
ett vakuum

min framtid

spring
kasta dig över
vänd dig aldrig om
spring för allt vad benen bär

kanske

kanske kan du då
springa från din dåtid, ditt du,

din framtid




Övriga genrer av derealisation
Läst 93 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-27 21:16



Bookmark and Share


    Askanden
som att springa iväg från sina skugga
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

derealisation