Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så vad gör det då att du flyr?

du vet att livet är ett krig
ett ständigt krig
mellan sagor, dystopier och verkligheten

ett krig ingen
inte en endaste en
inte ens du
kommer levande ifrån




Skapa | Skriva av derealisation
Läst 52 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-16 00:25



Bookmark and Share


    Askanden
they warred
who won
the maggots
the flies
2023-07-21
  > Nästa text
< Föregående

derealisation