Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
jag minns dig än. dansar du fortfarande dig blodig?


anna ballerina

du snurrar i virvlar,
i spiraler av serpentiner
runt runt runt
så fort att du nästan

glömmer att andas

du vet att kärleken
det vackra språket
den trygga famnen
håller dig så hårt att du

glömmer att andas

du dansar fjäderlätt
likt de tindraste ballerinor
i ditt sinne svävar du,
liksom de, ovan jord
och det är så sprakande vackert att

du glömmer att andas

du blundar så hårt
för att aldrig möta din spegelbild
aldrig krossa din självbild
en krasch vars ljud
skulle göra dig döv
så vad gör det då att

du glömmer att andas?




Skapa | Skriva av derealisation
Läst 54 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-07-16 00:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

derealisation