Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto privat ..Trasselnystan; färgerna som värda att kämpa för


Färgerna värda att kämpa för

Jag vill trassla till på nytt igen med trådnystan som exempel
så jag tar upp stickorna vedstickorna för brasan i spisen till fyren igen som
för värmande närmande in, mina nya till trasslade vantar. Med trådarna stoppar jag hålen i vantar och sockarna. Stickar små lappar som jag sömmar över hålen.

röra mig som i trasslets mitt för nystans rundgångs
ändar nya mål som trasslas genom nystans trådar upp på nytt

Tills färgerna
.. var för sig sig värdiga ..
*som sina egna värda i att kämpa för som hittat hem*

Copyright Glitträ




Fri vers (Fri form) av Glitträ VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-03-28 10:28



Bookmark and Share


  Glitträ VIP
Tack alla fina kommentarer! Ja se att en katt så sant roar sig här och som en ungersk flagga flaggar i av vinden för att inte tala om bilden trasslet tanken på samernas tjusiga dräkter, på färger, trasselsudd i färger roar.
2023-11-26

    Tidsljus
Får en katt tag i det där så blir den glad.
2023-03-29

  Federico Romano
Bilden..
2023-03-29

  Larz Gustafsson VIP
Ungerska flaggan?
2023-03-29

    Lena Söderkvist VIP
Samiska färger, förmodar jag? Trevlig dikt i alla händelser. Trassel vet jag allt om, för jag har katt.
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Glitträ
Glitträ VIP