Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att bryta ner murar


Blomsterängen bakom murarna

Dikt av Julia Engström

Det är något vackert med att bryta ner mänskliga murar.
Att skala av löken ända in till kärnan.

Längst därinne växer blommor i regnbågens alla färger.
Fåglar kvittrar och humlor surrar.

Ser du ljuset?
Jag ser min blomsteräng speglas i din pupill så något måste du ha sett.

Du andas, jag hör dina andetag dunka i sommarrymden när jag ligger på ditt bröst.

Finns jag fortfarande eller har jag drunknat i din evighetsblick?
Det är frågan.




Prosa av Julia Engström VIP
Läst 74 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-03-29 13:30



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Med värme och trygghet diktar du sinnlig lycka!
2023-03-30

  Monika A Mirsch VIP
Vänskap när den är som bäst, djupast och tröstansfull. Kram till dig!
2023-03-29
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP