Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Har hittills klarat mig från detta, men nu gick det visst inte längre ...


Usch!

Angripares klor;
tagit stadigt grepp om kropp 

- Coronavirus 

luktsinne spårlöst borta 
syrendoft dröm i fjärran




Bunden vers (Tanka) av Lena K Nilsson VIP
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-30 16:15



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Hoppas att du snabbt blir frisk igen...
2023-04-29

  Gunnel Eriksson VIP
Men stackars dig!
Man har ju nästan trott
att Coronan var över.
Krya på dig!
2023-04-05

  Larz Gustafsson VIP
Med tillönskan om ett snabbt tillfrisknande.
2023-03-30

  Solstrale VIP
Så klockrent framfört! Sant!
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Lena K Nilsson
Lena K Nilsson VIP