Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När allt går i moll


Ljudet av sorgsna tårar

Dikt av Julia Engström

Idag går allt i moll.
Jag läcker som ett såll.

Tårarna rinner genom huden,
nästan så att man kan höra ljuden.

Det låter som sorgsna tårar.
Men det hörs bara av dårar.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-03-30 16:19



Bookmark and Share


    Charlize Gavalino
Fin!
2023-03-30
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP