Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tidsepok...

Det som livet erbjuder oss människor är ett tydligt begrepp inom alla levande sekunder. Det som också nämns som det avgörande i det kritiska momentet som är ljusets alla existenser, är den mera ostabila tiden. Det pågår en transformation i denna och alla kommande evigheter, med mera trygga former så balanserar vi människor denna enade resa mellan olika sanningar.

Det snabbaste ordets alla rytmer kommunicerar i direkta anföranden mellan utopi och det mera stabila trygghetscentrum som numera forslas mellan levande och mera osunda tiders former. Det berättas om denna evighet som är direkt levande att andas minnen som nyttjas mellan ljus och mörker. Detta är ordets bevingade faktor i principerna överhängande denna eviga fortsättning på livets alla vardagsproblem.

Detta kommer ömt att fortsätta med denna evighets som numera råder på dessa andligt bevingade tiders intervaller av olika byggstenar. Det sker med mera sunda vägar som befattas med denna problematik som numera är ljusets alla hopp i linjerade tidsvågor. Det byggande ordets alla raders skillnader som är ord och minnen i sammanlänkade tidsimpulser, sker inom denna och alla kommande flöden som någonsin levt på denna tidsepok.

Det pågår också en öppning som minnen inte kan sluta att förvånas över i skapande uttrycksperioder, detta lägger sitt sjunde livsfält i olika begrepp och tonas med minnesperioder. Detta är den starka formen av livssyre som ingår i det eviga ljusets himmel på jorden och i himlavalvet högt belägen över alla redan ordningsamma tidsimpulser. Ett nyttigt flöde som inte slutar att exponeras över alla levande ingångar i riktningen livet.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 123 gånger
Publicerad 2023-03-31 12:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP