Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vackra ord


De vackraste orden

Dikt av Julia Engström

De vackraste orden är de som kommer direkt ur jorden.
Färska och fina, som vore de dina.

Lika oförställda som ett naket barn.
Kommer de ur min kvarn.

Det finns en speciell skönhet i det som är äkta.
Ja, när de inte är förtäckta.

Orden sliter och drar, hoppar och far ur munnen min.
De har ett eget liv, ett starkt driv för att hitta vägen sin.

Ibland träffar de mitt i prick.
Nästan som ett magiskt trick.

De vackraste orden är de som kommer direkt ur jorden.
Du får ta mig på orden.




Bunden vers (Rim) av Julia Engström VIP
Läst 95 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-01 10:03



Bookmark and Share


  Solstrale VIP
Mycket djupt sant och vackert metaforiskt!
2023-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP