Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tomgångsremskiva

Jag både vet och förstår varför ett samhälle kämpar som hundar i 15 år med ett enkelt problem och fortfarande inte kan lösa det, men jag löser det i tankarna direkt och renar min hjärna från eventuella rester.
Jag upplever samma händelse med samhället, men utan att komma in i spelet.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 38 gånger
Publicerad 2023-04-01 19:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP