Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenad till Somalia.

Tankens kraft är stor
Det är där den riktiga makten bor
Lyssna till din inre röst
Det lilla barnet som söker tröst
Släpp taget om det som varit
Alla smärtsamma omvägar du tagit
Dom spelar ingen roll i det stora hela
När du bestämt hur du vill leva
Vill du leva i det gamla
Och dess invanda fotspår vandra
Eller vill du prova något nytt
Släpp då rädslan
Och börja gå
Ett steg i taget
Så kommer du närmre jaget
Resten är bara formalia
Plötsligt har du gått till Somalia
Din kraft är större än du tror
Min älskade syster
Min älskade bror
Ge aldrig upp
Du är värd det bästa och mer än så
Så snälla du
Fortsätt att gå.




Bunden vers (Rim) av FrökenXTraGrön
Läst 82 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-04 05:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenXTraGrön
FrökenXTraGrön