Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Burn with Me.

Burn with me

Live, love and laugh with me

Eat me

Feed me

Fuck me

Share my laughter and my pain

And things will never taste the same

Us two

A burning flame

No blame

No more shame

Be my all

Hear my call

Fuck me hard

Against the concrete wall

And then

Coffee

Holding hands

Softly

Breathing together

Forever

And ever.




Fri vers (Fri form) av FrökenXTraGrön
Läst 34 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-10-26 14:13



Bookmark and Share


  Koloristen
Här var det passion och ett kärlekskall med eftertryck. Hänfördhet!
2023-10-26
  > Nästa text
< Föregående

FrökenXTraGrön
FrökenXTraGrön