Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Brödet.

Brödet. Brödfödan. Är så värt mödan....när den görs på den ursprungliga grödan. Surdegen som jäser och bubblar så stilla....bidar sin tid. Oavsett din strid. Brödet kan inte skyndas på....så har du bråttom får du gå. Men vill du smaka något gott...då har du inte brått. Som det fina här i livet....är det inget som skall tas för givet. Så ät och njut ditt bröd för dagen och låt livet fylla magen....för vem vet när man tar de sista andetagen?




Fri vers (Fri form) av FrökenXTraGrön
Läst 22 gånger
Publicerad 2023-10-29 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

FrökenXTraGrön
FrökenXTraGrön