Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Använd preventivmedel istället för abort

De som kämpar för rätten till abort hävdar att det handlar om kvinnors rätt till sin egen kropp.
Det handlar inte om det utan om ett blivande barns rätt att få växa, leva och bli människa.
Använd PREVENTIVMEDEL om ni inte vill ha barn. Abort får aldrig användas istället för preventivmedel.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 55 gånger
Publicerad 2023-04-04 18:25



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Total avhållsamhet förhindrar oönskad graviditet också. Man måste inte ha samlag när inte skydd finns.
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP