Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Exil

Jag har inte trivts och känt mig hemma i Sverige förutom från min födelse 1965 fram
till ungefär 1985 då allt och alla förändrades
till oigenkännlighet, då själen försvann ur landet. Jag räknar mig inte som svensk, jag råkar bara befinna mig här som en skeppsbruten på en öde ö. Hade jag haft möjlighet så skulle jag ha flyttat till en annan planet för länge sedan. För ni vet hur folk är i Sverige. Man träffar människor men ändå så är man ljusår ifrån varandra. Det finns ingen passion, empati, det finns ingen kärlek. Jo katterna vet vad kärlek är för något och barnen.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 52 gånger
Publicerad 2023-04-04 21:24



Bookmark and Share


  kriya
jag har också velat flytta till en annan planet ofta men mer och mer inser jag vikten av den här planetens natur som iofs är det enda jag skulle sakna.
2023-04-05
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP