Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Reflektioner på Påskafton

 

Brinner för allt gränspsykos med gipsskivor och köpa aldrigs grönsakslösa batonger blå drömmar om eld till frukost och förvandlas till en lösning bakom alla skrattande katakomber med Donald Trump bygga bakom mellan människor hela skräck på ett grönt konditori 1974 i augusti och nästan samtidens blaskiga förställning och i med alkohol så blir att bra för Doktor Chock med sin abrakabra gatukåmb och allt sväller upp till gigantiska proportioner med trygghetslarmet för August Strindberg och stoppar hatt lekstuga spaghetti gråter mörkret kom och tog pojken som en zombie och bli accepterad av en Påskaftonsmiddag i ett huj.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-08 21:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP