Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en känsla och en natt


vålnad

Det känns som jag är fångad
Det känns som jag sitter fast
Det känns som jag inte kommer loss
Jag kan inte bli fri
Jag kan inget göra
Jag kan bara se på
Mitt öde, varför

Vålnad, det är vad jag är
Vålnad mitt emellan
Vålnad söker en frid
Vålnad, ständigt vandrande

Varför kan jag inte få dö
Varför kan jag inte få frid
Jag är redan död
Men får ingen grav
Begrav mig, nån barmhärtig själ
Det finns nått emellan
Nått som gör att jag inte når fram
Jag ser himlen men kommer inte dit
Jag ser helvetet och jag fruktar
Nätterna igenom och dagarna likaså

Vålnad, det är vad jag är
Vålnad, dömd till det här
Vålnad som ber om nåd
Vålnad, fångad i mig själv
Fångad i en passivitet

Jag vill dö, men tillåts inte
Jag vill få dö. Men får ingen frid
Jag förtjänar det efter alla plågor
Men ingen nåd ges, ingen nåd alls
Jag kan inte nå dig, kan inte nå er
Det känns som ni pratar om mig
Som om jag redan är begravd
Men var är min grav, hjälp mig
Vill hitta min grav och få försvinna
Det förtjänar jag, inget mer lidande
Ingen mer förtvivlan
Gud var är du?




Fri vers av PPQ
Läst 355 gånger
Publicerad 2004-11-03 00:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

PPQ
PPQ