Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag faller

Jag faller,
likt ett asplöv på trädet.
utan att veta vart jag är på väg.
jag faller,
orkar inte längre resa mig upp.
vill att du skall hjälpa mig tillbaka.




Fri vers av Loella
Läst 228 gånger
Publicerad 2006-08-12 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loella
Loella