Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

havets botten .

Jag orkar inte kämpa längre.
Jag har nått havets botten och jag är fast.
Orkar inte simma upp till ytan igen.

Gjorde jag det skulle väl mina lungor sprängas.
De är vätskefyllda och jag orkar inte andas längre.
Kan jag inte bara få försvinna?

Jag orkar inte kämpa längre.
Jag har nått brunnens botten och jag är fast.
Orkar inte klättra upp till friheten igen.

Gjorde jag det skulle väl mina fötter gå av.
De är såriga och trasiga, jag orkar inte klättra med dom.
Kan jag inte bara få försvinna?

Jag orkar inte kämpa längre.
Jag har nått helvetets botten och jag är fast.
Orkar inte komma loss ur djävulens grepp.

Gjorde jag det skulle han väl jaga mig tills jag inte kunde springa längre.
Mina lungor andas eld, jag orkar inte mer. det bränns.
Kan jag inte bara få försvinna?


Jag har tappat min kämparglöd..




Fri vers av Loella
Läst 251 gånger
Publicerad 2006-08-13 00:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Loella
Loella