Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ishockey och fotboll!

 

Ishockey och fotboll!
Ishockey och fotboll!
Vi springer genom skogen
och stenarna gråter.
Vi springer genom skogen
och stenarna gråter.
Nu vill jag prata med Jesus.
Jesus är död. Är Jesus död?
Är andra världskriget slut?
Ja andra världskriget är slut.
Ishockey och fotboll!
Ishockey och fotboll!
Vad skönt det är att bo på Grand Hotell.
Ja och alla stenarna i skogen de gråter.
Nu vill jag nog åka hem till min mamma.
Din mamma är död. Är mamma död?
Ishockey och fotboll!
Ishockey och fotboll!
Sluta peppra på min fil med musli!




Fri vers av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-11 22:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP