Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lägesrapport just nu på planeten Jorden

Lägesrapport just nu på planeten Jorden: Det finns inga direkta problem någonstans, alla människor skrattar av glädje över det sköna att bara finnas till. Vädret är toppen överallt och det är inte krig någonstans. Fred, rättvisa, potatis, och oändliga mängder kärlek vibrerar i jordatmosfären vilket får folk att jubla och dansa på gatorna och torgen. Snacket om miljöproblem på planeten är bara patetisk sensationslystnad och läget är under full kontroll. Kriminalitet existerar inte och frugan och jag bor i en lyxig bungalow på Maldiverna.
Allting är bara toppen och finemang rapporterar er älskade reporter Holger Njugg.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-12 18:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP