Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fågeln flög

Det var en kvinna som tog mina ögon med sig varje gång vi träffades och gjorde mig blind.
En dag sa jag till den här kvinnan
De som är involverade i cannabisbranschen i världen är de som tillgodoser opiumbehovet i systemet de tillhör i Livet Efter detta.
och dessa personligheter är mycket viktiga för systemet.
Kvinnan som jag trodde kom med fötterna flög ur min hand som en fågel.
Det visade sig att hennes man hade att göra med narkotika.




Prosa av Orion93 VIP
Läst 40 gånger
Publicerad 2023-04-12 20:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Orion93
Orion93 VIP