Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När änglarna kommer


En dag kommer dom för att hämta mig.
Det finns en björk att sitta vid att vänta.
Där kan va en ljum vind,
en sommar.
Där kan va
ett bistert landskap
av is.

Jag ser horisonten hur den omfamnar kosmos
och hur den med sina händer
håller upp natthimlen.

Öppnar fönstet lite på glänt och låter ljuset sippra in.
Vinden rör sig i gardinen.
Det är änglarna som kommit
för att stanna.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lars Gullberg
Läst 91 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2023-04-14 11:29



Bookmark and Share


  Skatflickan VIP
Väldigt vackert
fastnar framförallt för sista styckets sälla stillsamhet
2023-04-14

  Marita Ohlquist VIP
En underbart vacker och berörande text om änglarna som kommer i livets slutskede.
2023-04-14

  kerstin skriver VIP
underbart <3
2023-04-14

  Sparvögat VIP
Rofyllt ~ trösterikt om livets resa…
2023-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg