Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det lyckliga äktenskapet

 

Om vi låtsas att vårt äktenskap är bra så betyder det att det på alla vis är bra.
Om vi undviker att lufta och diskutera problem så försvinner problemen av sig själv.
Vi måste tänka positivt och optimistiskt i alla lägen och inte känna in och tänka bakåt.
Vi måste stressa väldigt mycket för det är bra för vårt sexliv och sömnen.
Det är bra med speed i tillvaron och att det oavbrutet händer saker.
Vi måste ljuga på ett vuxet, moget och normalt sätt så att vi smälter in i mängden.
Självinsikt och psykoterapi är bara för djupa, märkvärdiga och konstiga typer.
Meditation och mindfulness är för idioter.
Allting ordnar sig helt av sig själv eftersom vi litar på Gud. Vi mår bra på alla sätt och vis.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 56 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2023-04-16 17:34



Bookmark and Share


    Music mind VIP
Vishetsord.
2023-04-19

  Öknens Ros VIP
Den där ryggsäcken vi alla bär på blir bara tyngre och tyngre, tills vi inte orkar bära den längre.
2023-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP