Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om att vara hudlös.


Att gå utan hud

Dikt av Julia Engström

Har du någon gång gått genom livet utan hud?

Vet du hur det är när allting går rätt in utan minsta filter?

Känslorna är utanpå kroppen. Tårarna rinner längs ansiktet. Ögonen är vidöppna. Du ser rätt in i det som borde vara dolt.

Det är ingen skön känsla att vara så naken. Jag skulle inte ens önska min värsta fiende att få uppleva det.

Jag kom ut på andra sidan. Nu har jag ett skal. Prisa gudarna för att det finns mediciner.




Prosa av Julia Engström VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2023-04-19 10:02



Bookmark and Share


  Federico Romano
Du ytrycker dig rent som jag uppskattar, Brava!
2023-07-04

  Monika A Mirsch VIP
Välordat!
Har en känsla av att i yngre år var min hy mycket tunnare än i dessa 'ålderstyngda' tider...
2023-04-25

  Marita Ohlquist VIP
Väl förmedlat om att stöta på hinder på livets väg, få hjälp att gå vidare.
2023-04-19

    Music mind VIP
Naket på mer än ett sätt och väl formulerat.
2023-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Julia Engström VIP