Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Nu behöver jag mina barn eller tavlan som jag målat färdig 2011 precis då jag upplevde den värsta "terrorattacken" mot min lägenhet, jag målade klart tavlan under tiden jag kände det hemska där.


Året var 2011

Bl. Gata 27 bottenvåningen...

Klart.

Du menar vädret?

Ja, det var strålande sol ute och fönstret öppet.

Köket?

Ja.

"Chasia" är taget från mina barns namn.

Känns lite, farmor Cha och mormor Sia, är det så?

Ja, lite Para psykologi där...

Och minne av din Far?

Men det är inte Sorg i tavlan det är Terrorism utifrån!

Titta på tavlan och jämför bilden som jag tog innan
ser du inte hur färgen reagerat under det den torkat
så uppför sig inte den färgen i vanliga fall och jag har
ju verkligen känt det där hemska som kom mot huset.

Nu har jag Posttraumatisk stress igen, behöver sluta...

Okej, vi tar in "flyttkillarna" till lägenheten i Studio.

Perfekt!

Tanken var ju att sätta plattor.

Ok, vi är med dig, knepigt det här.

Året var 2011 kalla det gärna migrän eller poststress
men låt mig slippa måla under såna omständigheter.







Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 72 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-19 17:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP