Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Djävulen är i rummet

Djävulen är i rummet och
manipulerar min hjärna
och Gud kan inte göra ett skit,
eller han orkar inte för
han har för längesen gett upp.
Varje människa får klara sig
själv så gott det går och djävulen som håller på
frenetiskt med att släcka allt hopp
medan Gud upplever en obeskrivlig
befrielse i sin totala uppgivenhet.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 67 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-20 17:14



Bookmark and Share


  OBlakho
Gud har sjukskrivit sig från mig också, men jag ska försöka förhandla fram något med na
2023-04-20

  Lyrik
Här tycks Satan symbolisera det pågående och dessvärre ohejdbara onda i världen. Väl skrivet.
2023-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP