Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag tror och det är min förhoppning att alla utbytta går att få tillbaka och att det är terroristernas individer som försvinner men vart vet jag inte...


de-utbytta

De tror de är Aliens och är här på Jorden för att byta ut människor och sätta in deras egna istället, de är här och de är farliga...

Men finns det sådana på riktigt?

Ja, under ett byte, eller mera efter bytet känns den vanliga människan annorlunda den känns som personen en kände men samtidigt är det något med personen som inte stämmer, dennes utstrålning är lite hm, stelare och farligare som om den saknade det där vanliga inom sig.

Självklart dom kan väl inte ta våra själar och våra inre liv ifrån oss!?

Nä, nu blir jag rädd!

Finns dom på riktigt?

Verkligen, eller skämtar du?

De här terroristerna är inga riktiga Aliens
det är nog troligt att de är en utbrytargrupp
från en annan sekt som sysslar med Andligt
och att de kommer från något större tidigare.

Ja, att deras livslinje sträcker sig ända till Begynnelsen.

Och nu är "Den sista tiden inne" för hyresgästerna.

Att bli utbytta och ge värdkroppar till Terroristerna.

Jag fattar, tror ni vi själva blivit utbytta?

Vem vet, inte ens Terroristerna vet längre.

"Det har spårat ut" hörde jag hallicken eller deras
livvakt i filmteamet säga, den där mannen ni vet.!

Det är såklart deras täckmantel när de Invaderar.

Hoppas Håkan klarat sig och inte blivit utbytt.

Ja, verkligen det är skönt med riktiga människor.

De-utbyttas sköna utstrålning som en kan känna
den är inte riktig i deras tagna värdkropp längre.

Otäck historia?

Men är det verkligt eller film

"värd"

kropp




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 64 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-21 05:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP