Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vid fönstret

Genom samma fönster
har hon tittat ut
i så många år
Om hon kisar
ser hon dem leka
där ingen längre går
Om hon lyssnar
riktigt noga
Hör hon skratten klinga
från trädgårdens igenvuxna snår
Ännu skänker det glädje
där hon vid fönstret står.




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 75 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-21 18:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP