Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du är väldigt smart men jag är gladare än dig.

Du är mycket intelligentare än mig.
Men jag är mycket lyckligare än vad du är.
Det tog mina pengar men jag bryr mig mer om vänskap.




Övriga genrer (Aforism) av osynligt- synlig.
Läst 89 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-23 11:00



Bookmark and Share


  Koloristen
Ett egenvärde av rang.
2023-04-24

    Ohemulen VIP
Ja :-) intelligens har inget med lycka att göra...
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.