Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Då jag inte vet hur man tar det första kroppskontakten. Konsten att börja beröra varandra.


Den första beröringen så svår!

Ja hur gör ni med första kroppskontakten?
Blyg jag nej aldrig?
Jag är killen utan problem med tjur som inte har något emot blyga killar men vill inte vara med dom.
Smekningen ,beröringen som följs efter att man känt varandra ett tag.
Ni kvinnor hur vill ni att den första kroppskontakten ska vara
Jag är ofta så blyg så det blir bara prat eller sitta bredvid utan att den första kroppskontakten infinner sig.
Hur länge ska man prata eller vänta med den?
Poff så är tjejen på väg att gå.
Oftast går kvinnan och det blir inget, hon försvinner ut ur mitt liv.
Är man för snabb så bli kvinnorna rädda är man för långsam tröttnar tjejerna på att vänta.
Vad finns det för sätt som fungerar?
Dom få gånger det lyckats för mig har jag varit full och inte kommit ihåg hur jag gjort så jag vill vara nykter.
Ska man hålla handen eller pussa på munnen helt fräckt.
Lägga handen på låret eller handen om midjan?
Va pinsamt om jag misslyckas.
Jag sov över hos en tjej flera gånger utan att våga ta kroppskontakt.
När jag väckte henne en gång då stereon var på så sade hon att hon var så kåt så kåt.
Vad ska jag göra då svarade jag.
Man kanske ska bli en badboy kriminell?









Fri vers (Fri form) av osynligt- synlig.
Läst 64 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2024-01-24 09:26



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Blyga pojkar får aldrig kyssa söta flickor
2024-01-25

  Öknens Ros VIP
Inte alltid lätt veta hur man ska vara eller göra, beror på vad du vill ha ut av mötet med nån du gillar. Är det bara fysiskt eller på djupare plan, det är frågan.
2024-01-24
  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.