Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
När kontakt


Hon brottades en sommar!

Vi brottades , hånglade, kramades pussades.


Jag vill pussa din varma mun, läppar och andedräkt!
Din fina mage.
Din själ som jag vil veta väl,
dina varma mörkruna ögon,
dina öron din söta lilla näsa,
dina små nätta händer,
dina mjuka söta små ben,
dina fina fötter och tår,
ditt vackra kolsvarta raka hår.
dina söta ögonlock,
din fina vackra rygg ,
din kropp och själ från topp till tå.
Då har vi fått kroppskontakt banne mig!
Efter nio månader kom ett barn Minna fick heta .

När vi väl tar i varandra, så kommer det att hända något spännande. Och så blev det. Vi fattade varandras händer över bordet, och det var som att koppla på starkström direkt. Jag har aldrig upplevt en så omedelbart stark koppling med en annan människa.

Kroppskontakt viktigt om man gör det på rätt sätt.


Hon brottades en sommar.

Har ni brottats på skoj med en kille eller tjej såsom en del gjorde i tonåren?
Eller haft kroppskontakt ofta och gillat det?

Hon sade att hon var stark en sommardag på en filt i bara trosor och t-skirt.
Hon var 17 år jag 19 år.
Vi satt där med vänner och hade picknick en varm sommardag på en filt.
Bevisa det sa jag.
Hon kastade sig på mig började hångla och sa till mig
-egga inte upp mig.

Jag träffade henne på Gröna lund första kärleken en stund.
En söt 17 årig tjej med jeans och träskor.
Med sockrat skratt, glatt.
Frågade om hon var en FNL tjej, hon skrattade och sa det är inte min grej.
Vi byten nummer.
Började ha en massa sexspex.
Vi hade pick nick en varm sommardag med några vänner.
Hon sade att hon var starkt
Bevisade det sade en vän till mig som hon kastade sig över .
Egga inte upp mig som tjej.
Jag mådde dåligt av det här.
Senare blev hon ihop med min vän för att sen brottas med en annan kille som ville och övergav min vän.
Hon vänslades och brottades säkert med en massa killar då.
Endast en månad var vi tonårspar ihop meningslöst.
Kom på sedan att jag skulle frågat om hon ville ha ett löst förhållande.
1975 året bjöd på överraskningar.
Undrar om hon än idag brottas vänslas med män?





Bunden vers av osynligt- synlig.
Läst 87 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2022-10-29 10:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.