Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensam ful och tråkig!

Jag är så ensam känner mig ensam då jag är så ful att jag inte får någon flickvän.
Väldigt tråkig, inåtvänd.
Vågar inte prata med kvinnor då jag är så blyg.
Längtar så innerligt efter en tjej en vän att gosa och kramas med.
En tjej att älska med och prata om livet både de5t som är roligt och allvarligt.
Men ingen flicka tycker om mig.
Ska man bli en kriminell värsting med attityd?




Bunden vers av osynligt- synlig.
Läst 38 gånger
Publicerad 2024-01-27 10:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

osynligt- synlig.
osynligt- synlig.