Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hunger

 

Hela mitt jag skrek efter att bli älskat och bekräftat, och att få älska och bekräfta någon.
Hela min kropp skrek efter att bli smekt och berörd, och att smeka och beröra någon.
Det innerliga, goda och underbara samtalet tillsammans med en äkta själsfrände, som
jag hungrade och längtade efter gemenskap.
Jag hade sökt på nätet, på krogarna och på ornitologiska föreningen utan framgång.
Jag en vacker och härlig kvinna 50 år gammal, varför ska jag skrika och gråta mig till sömns och torka ut av denna tortyr ensamheten?
Den enda tröst jag kunde finna var Bingolotto och att simultant spela på fem casinon samt att tröstäta och dricka mig berusad. Det enda jag kunde göra var att stänga av min längtan, desperation och hunger efter närhet. Det enda jag kunde göra var att stänga av och bli som mina väninnor på jobbet, tragiska figurer utan själ och goda ideal. Vad ska man göra när dagarna är som öknar helt meningslösa?
Varför existerar jag? Bingolotto söver ned mig så himla skönt tillsammans med vodka och stesolid tills jag blir en cool zombie som inte känner och inte vill någonting.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 43 gånger
Publicerad 2023-04-23 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP