Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Män i bojor


betamän bör hållas i fullständig celibatism
i chastity helst hela tiden

på så sätt får ni
goda slavar

trånandes efter er

alla inkomster vi har
alla ägodelar vi äger

allt arbete vi kan göra

all kärlek samt åtrå
vi kan ge

all trogenhet, lojalitet
dyrkan

överlämnar vi till Er

ni kan mjölka oss
ni kan utnyttja oss

ni kan frottera er

ni kan bestämma över oss

samt njuta fritt
av allt

av alla ni vill























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 105 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-23 17:36



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
När det kommer till bojor bör en själv använda sig av lakritsremmar för att knyta dem med. Annars går det bra att hytta med knuten näve åt alla pojkstreck, i alla fäderstreck, och har en int riktigt reda på dem finns det kompass, kompis...
2023-04-25

    Sefarge VIP
Undras Vad Putin
och hans anhang
tycker om det?
Antagligen
verkligen
Inte!
Jaa förutom till
dom där Ukrainarna
Förstås?
2023-04-23
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP