Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet är en gåva

Kraft i bagaget, en öppen dialog i Guds famn.
Ny styrka och nytt hopp.
Sorterar kalabalik tankar, fäster hjärtat i tro.
Små korta steg, till en favoriserad inre kunskap.
Längsgående i allt materiellt, grunden i en gemensam längtan.
Älskade små ögon, glittret susar i luften.
Drömmer stort, föds till livsvägen i vårt innersta rum.
Tydligt besked, älskade ord smakar mod.
Ljuset öppnar evigheten, källan till himmelen.
Jorden anropar, öppningen i vakenheten.
Sekvensen i människas medvetande skiner.
Bultande frihet, smakar fabulöst unikt.
Se så saligheten växer, inom hjärtats ådror.
Bultande inre kärlek, ger vidare sanningen.
Förälskelsen i ett skört möte, ömmande i nutiden.
Livet är en gåva.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 71 gånger
Publicerad 2023-04-23 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP