Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Mat-pirat

 

Affärsidkarna

vill få oss tro dom sliter

för prissänkningar

de dock utan ansträngning

ökar vinst och inflation

 




Bunden vers (Tanka) av Bodingen VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2023-04-24 17:49



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
En gång i tiden skapades Konsum som en motvikt till uppblåsta matpriser. Nu är de likadana som andra kedjor. Vi skulle behöva en ny Konsumrörelse.
2023-04-25

  Öknens Ros VIP
Det är alltid kunderna som får betala den dyrt saltade notan.
2023-04-25

    Sefarge VIP
Jojoo!
60kr för 2st Tunafisk konserv-burkar
och Äggpriset ökat enormt med
endast några små smulor till
producenterna som knappt
överlever,medans Affärs
kedje-försäljarna smörjer
Kråset o håller tyst. Men
dumpar nån enstaka
% för syns skull på
vissa varor för att
hålla skenet uppe.
Folk måste På nåt
sätt kunna Nå och
köpa Från Produ
-centen själva
Så får affärs
-kedjorna
Skära av sitt eget
Fläsk istället för
Att rovgirigt passa
på att höja priser
helt orimligt högt
När så tillfälle
bara ges!


2023-04-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP