Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hopp

staven slår
ljudet dånar
hjärtat bultar
mina öron stängda
jag väntar på plinget
när det är dags.




Bunden vers av Agnes fruktsallad
Läst 61 gånger
Publicerad 2023-04-26 20:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes fruktsallad