Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Se bortom dimman

känslan, lyckan och glädjen
att se bortom det onda
som är så himla stort
som fördunklar vår syn
att finna lycka i det onda
är som att hitta en väg genom dimman
kämpa dig igenom dimman
det som hindrar dig
låt regnbågen leda dig till andra sidan
till kistan med guld
skatten av glädje och ljus som du länge sökt efter
låt färgerna visa dig vägen




Bunden vers av Agnes fruktsallad
Läst 88 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-26 22:04



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Agnes fruktsallad