Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

suddade tankar...

Pyttesmå detaljer i denna och alla kommande evigheter lägger oss redo att minnas denna och alla kommande tider. Det som är den yttersta tidens sätt att andas med de stora frågorna, lovas ett utomordentligt flöde inom alla redan tänkta tankar. Ett noggrant andhål och ett genomsusat minneskomplex, spritter dessa rymder med mera andefattigt beteende. Med den starkaste förmågan slirar denna ventil och det skakas med mera naturtrogna livsformer inom ljuvliga ögonglober. En mera suddad tankebana tillbaka inom tankeraderade meningar.




Övriga genrer av enpoet VIP
Läst 70 gånger
Publicerad 2023-04-27 10:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

enpoet
enpoet VIP