Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att få stöd och värme när man mår dåligt psykiskt

Av dom som mådde eller hade mått dåligt psykiskt fick hon stöd och värme. Av dom som aldrig hade mått riktigt dåligt psykiskt fick hon väldigt sällan stöd och värme, eller empati och support. Dom som har sett in i det svartaste terroriserande mörkret skimrar i en alldeles speciell glans för dom vet vad kärlek vad lite kärlek kan betyda i den pinnande råkalla och totalt hopplösa ensamheten som inte ens dom mest övertygade kristna människorna tål att komma för nära. Du gav mig ett: jag gillar dig, och dom enkla orden fyllde min dag och gav min kärlek vingar.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 35 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-27 12:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP