Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är tiden en illusion ?








"Jag drömde att jag var kvar hos dig,
att du fanns"



"När regndroppar slutat falla, finns då regnet
inte mer ?"


"Som om liv kan återuppstå,
nya stjärnor tändas, ur ingenting"



"Om gårdagen är förlorad, vad tänker
morrondagen om det ?"



"Om morronen kommer, har den då kommit för att stanna,
är tiden då en illusion ?"







Övriga genrer av Lars Gullberg
Läst 96 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2023-04-27 21:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Filosofiska funderingar utkastade till begrundan; vad existerar egentligen ? Här finner jag människans villkor, och tanken/känslan om en skapande Gud .
2023-05-02

  Anya VIP
Gillar den filosofiska tonen. Jaa tiden är kanske en illusion. Kanske finns vi i både dåtid, nutid och framtid samtidigt??? En hissnande tanke. Måhända för stor för att ta in?
2023-04-28

    Lars Gullberg
Grattis till uppmärksamheten
Gullberg.

2023-04-28

  Marita Ohlquist VIP
En bra text att läsa och begrunda.
2023-04-28

  Sparvögat VIP
Dina ord tecknar frågor som vilande
väntar svar ~ inom mig…
2023-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg