Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En natts god sömn

En natts god sömn är dagens fundament.
En natts underbar sömn är dagens bränsle.
En natts härlig sömn kan var skillnaden mellan succé och fiasko.
En natts god sömn kan förhindra att du kör ihjäl någon i trafiken.

Hälften av Sveriges befolkning lider av sömnproblem.
En känsla av att det råder kaos fyller mig.




Prosa av Johan Bergstjärna VIP
Läst 33 gånger
Publicerad 2023-04-27 22:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP