Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Här - nu


Stjärnor
har alltid fascinerat
mig.

Först
trodde jag att de var små
guldkorn
klistrade på rullgardinen
där uppe

Senare fick jag veta att
de var långt borta
mycket långt borta

Men skönheten
hos vinterns natthimmel finns
här - nu




Fri vers (Fri form) av afftanten
Läst 44 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2023-04-28 18:32



Bookmark and Share


  afftanten
Läs gärna texten även i en överförd bemärkelse
2023-05-10

  BenGust VIP
Ja, utan stjärnor rätt nattsvart.
Vi förstår inte alltid sätta värde
på naturting som omger oss.
Men det kan också bli vårt öde.
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

afftanten
afftanten