Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skådespel

Här sitter vi

på en rund liten stenbit
utslängd i den gnistrande
mörka tomheten

på väg i kosmos

Här sitter vi
stirrande

ut i rymden, erövrar den
med våra sinnen
med våra tankar, drömmande
om att erövra den med våra steg

beröra det orörda
det oberörda

Här sitter vi
väntande

svaret på den mänskliga
omnipotensens utsända
manifestationer, bilder
på väg mot vår fantasis bilder

av stjärnor, lysande dammkorn
på det kosmiska negativet

Här sitter vi och ser på
Det Stora Skådespelet

Vi
Kören och Aktörerna




Fri vers (Fri form) av afftanten
Läst 75 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2023-04-28 19:10



Bookmark and Share


  BenGust VIP
I det stora hela är vi mänskor så drömmande små, men vi tror oss stora bakom all articifiell intelligens.
2023-05-08
  > Nästa text
< Föregående

afftanten
afftanten