Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

O.s.a.


Du frågade mig:
Vad har jag gjort för att få så snälla barn

Ingenting, ville jag svara
Men jag var tyst

Dagen efter tystnade du




Fri vers (Fri form) av afftanten
Läst 49 gånger
Publicerad 2023-04-28 18:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

afftanten
afftanten