Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ur Lyrik för dårskapens prisgivning


En salig blandning

Vi erbjuds en salig blandning

I eter medias lukrativa kanaler

Men det finns så mycket annat

Här i livet än de krig och konflikter

Som det så mycket frossas i

Varför glöms den vackra naturen

Bort så ofta i vardagligt tal??

Vi kan prata om vädret istället

För all reklam som sänds ut

Man får möta en mångtydig värld

Men vi är inte ensamma om det

Både du och jag står vid randen

Till avgrundens djupa hål

I den ska vi så småningom hamna

Sex fot under marken vi står på

Dödliga vi människor är

Det ska regna idag den 1 maj!

 

Taleptox Skrev

Den 20230501

<+>




Fri vers (Prosapoesi) av Taleptox VIP
Läst 41 gånger
Publicerad 2023-05-01 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Taleptox
Taleptox VIP